Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

Koncepcionális munka minden szinten és nap

U13 szakosztály 2018-09-13 Megtekintések száma: 3030

Kovács Kristóf U13B csapatunk vezetőedzője, iskolai szekciónk korosztályainak egyéni fejlesztője a munkáról, a célokról és a csapatról: 

Július 16-án kezdtük meg a közös munkát, azóta 9 hét telt el, mely rendkívül tartalmasan telt a gyerekek számára. A legfontosabb feladatom a gyerekkel kapcsolatban hogy a leggördülékenyebben hozzászoktassam őket a nagypálya adta megnövekedett távolságokhoz, továbbá hogy a technikai képességek fejlesztésével párhuzamosan a nagypályás, alapszintű taktikai ismeretekbe is bevezessem őket. Emellett a személyiség- és karakterformálásra is nagy hangsúlyt próbálok helyezni, átadva az öltöző és a futballpálya közegével járó egyedi összetevők, szokások sokaságát, mindezzel felkészítve őket a már bajnoki rendszerben folyó versenyzésre. 

A bajnokságban az 1-5. hely valamelyikének  megszerzését tűztem ki célul, azonban ami számomra ennél fontosabb, hogy a csapatnak legyen egy stabil képe, elképzelése a játékról, visszalássam a hétközi edzések során elvégzett munkát, illetve minél több játékost sikerüljön az év végéig felfelé áramoltatnom az "A" kerethez. 

A felkészülési időszakunkban lejátszott mérkőzések elég felemásra sikerültek, hol szemre tetszetősen, összeszedetten, kombinatívan játszottunk, míg voltak olyan mérkőzéseink is, melyeken teljes káosz uralkodott el a csapaton.

A bajnokságban eddig két fordulón vagyunk túl. Az első mérkőzésünk Budaörsön volt, ahol a második félidőben történt szerencsétlen kiállítás miatt nem volt esélyünk a pontszerzésre, így sajnos 4:1-es vereséggel távoztunk. A második mérkőzésen a Megyeri úton fogadtuk a Dunakanyar SE Szentendrét. Végig mi irányítottuk a mérkőzést, azonban a támadó zónában rendkívül lagymatagok és passzívak voltunk. Az ellenfél egy kontrából megszerezte a vezetést, ezzel még nehezebbé tettük a saját dolgunkat. A második félidőben egy szabadrúgásból sikerült egyenlítenünk. 

Összességében elmondhatom, hogy a csapat nagyon kétarcú, azonban még csak a megkezdett közös utunk elején járunk, és hát persze gyerekek. Természetes, hogy még nem képesek kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani. Ami biztos: az év eleje óta egytől egyig sokat fejlődtek, alakultak a fiúk, így ez pozitív jövőt vetít elénk a célok megvalósulását illetően.

Köszönjük, Kristóf, hajrá, Srácok!

Képek

2014. 08.22. - Bajnoki mérkőzés című gallériából ízelítő

Videó

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41