Dátum: 2024 február 23. (péntek) | Alfréd

hírek

Beszámoló az U13 eddigi munkájáról

U13 szakosztály 2018-08-25 Megtekintések száma: 3404

Tóvízi Tamás, U13 vezetőedző:

"Nehéz és hosszú időszakon vagyunk túl, amely alatt sokat fejlődtek a srácok. Úgy gondolom, ebben a korosztályban nem felkészülésnek kell még nevezni ezt a pár hetet.

Ugyanis nekünk nem felkészülni kell a szezonra, hanem folyamatosan lépkednünk előre, fejlődnünk a szezon során, amiben a bajnoki mérkőzések csak segítenek, nem pedig meghatározzák a csapat minőségét.

Ebből kifolyólag a szezonkezdés után sem veszünk vissza az intenzitásból, sőt, szeretném, ha abban is fejlődnénk.

Rátérve a lényegre: rengeteg mérkőzéstapasztalatot szereztünk, ami fontos, hiszen most lépünk nagypályára.

Sokkal nagyobb területet kell bejátszaniuk a játékosoknak, alkalmazkodniuk kell a megnövekedett térhez labdával és labda nélkül is.

Meg kell szokják a gyerekek azt is, hogy nincs már oda-vissza csere, mostantól 80 percet végig kell játszani.Hála az UTE remek kapcsolatainak, sok nemzetközi mérkőzésünk volt (Vojvodina, DAC, Inter Bratislava, Bohemians), illetve magyar elitcsapatokkal is összemérhettük tudásunkat.

Részt vettünk egy kétnapos prágai túrán, valamint egy egyhetes makói edzőtáborban.

A nyár elején legfőbb célnak a játékhelyzet-megoldásokban történő fejlődést tűztem ki, amit edzéseken már tapasztalok, ám ezek még nem mindig automatizmusok.

Szerencsére nagyon jó képességű és alázatos srácokról van szó, így gyorsan tudunk fejlődni és napról napra jobbá válni. Hajrá, UTE!"

Képek

"Kissrác voltam én, bámultam a csodát" című gallériából ízelítő

Videó

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41